Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Een digitaal archief heeft de toekomst

Een digitaal archief levert u al snel een flinke kostenbesparing op. U betaalt slechts een fractie van de kosten van een fysiek archief en u bespaart op de kosten van het personeel dat voorheen het fysieke archief op orde hield. Maar er zijn meer voordelen.

Zo beheert u uw digitaal archief eenvoudig en overal via onze online applicatie ‘Mijnarchief’. Hierdoor is het ook gelijk toegankelijk voor iedereen met voldoende rechten. Bovendien zijn documenten niet meer vatbaar voor bijvoorbeeld diefstal en brand, waardoor uw dossiers gegarandeerd bewaard blijven. Het digitaliseren van uw archief past dan ook prima in het "nieuwe werken". Dankzij onze uitgebreide ervaring zorgt Eurofiles er voor dat de overstap van een papieren archief naar een digitaal archief soepel verloopt.

Digitaal archiveren met Eurofiles

Eurofiles beschikt over de deskundigheid om u te begeleiden op het gebied van digitaal archiveren. Wij voorzien u van een kundig advies en voeren op uw verzoek volledige digitaliseringsproces voor u uit. Zoals bijvoorbeeld het inscannen van uw archief. Het scannen van uw archief kan op twee manieren: met behulp van bulkscanning van documenten achteraf (conversie) of met behulp van ons eigen systeem ‘Mijnarchief’. Dit kan tegenwoordig ook bij u op locatie. Van A1 tot A0 - bouwtekening. 

Het digitaliseren van uw archief wordt uiteraard altijd overgelaten aan deskundige medewerkers, die in staat zijn maatwerk te leveren afgestemd op uw specifieke behoefte. Bij Eurofiles hebben wij de veiligheid van uw archief hoog in het vaandel staan. De servers van het digitaal archief van Eurofiles zijn dan ook beveiligd met de nieuwste technieken.

Archief Digitaliseren:

Het digitaliseren van uw archief brengt dus veel voordelen met zich mee zoals kosten - en ruimtebesparingen. Door het digitaliseren kunt u dan ook overal en altijd bij uw documenten. 

  • Digitaliseren - maakt het archief voor iedereen en overal toegankelijk 
  • Beperkt verlies door brand en inbraak
  •  "Reboot" uw archief
  • Bespaart minimaal circa 20% zoektijd
  • Verhoogt productiviteit
  • Bespaart kosten 

NIEUW: WIJ DIGITALISEREN NU OOK BIJ U OP LOCATIE.

De eerste stap voor het digitaliseren van uw archief is dat de papierenarchieven ingescant worden. Na het scannen van het archief zorgt Eurofiles er voor dat uw archief gemakkelijk benaderd en beheerd kan worden. Tijdens het proces van het digitaliseren van uw archief houden we de kosten en de opbrengsten steeds in het oog. Het proces begint dan ook met het vaststellen van wat binnen uw organisatie essentieel is voor een goedwerkende informatievoorziening.

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden omtrent een digitaal archief of digitaal archiveren zijn, dan gaan wij graag hierover met u ingesprek . Dit verplicht u tot niets en is geheel vrijblijvend. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Contact