Ons telefoonnummer is:

0172 425 245

Een digitaal archief heeft de toekomst

Een digitaal archief levert u al snel een flinke kostenbesparing op. U betaalt slechts een fractie van de kosten van een fysiek archief en u bespaart op de kosten van het personeel dat voorheen het fysieke archief op orde hield. Maar er zijn meer voordelen.

Zo beheert u uw digitaal archief eenvoudig en overal via onze online applicatie ‘Mijnarchief’. Hierdoor is het ook gelijk toegankelijk voor iedereen met voldoende rechten. Bovendien zijn documenten niet meer vatbaar voor bijvoorbeeld diefstal en brand, waardoor uw dossiers gegarandeerd bewaard blijven. Het digitaliseren van uw archief past dan ook prima in het "nieuwe werken" anno 2015. Dankzij onze uitgebreide ervaring zorgt Eurofiles er voor dat de overstap van een papieren archief naar een digitaal archief soepel verloopt.

Digitaal archiveren met Eurofiles

Eurofiles beschikt over de deskundigheid om u te begeleiden op het gebied van digitaal archiveren. Wij voorzien u van een kundig advies en voeren op uw verzoek volledige digitaliseringsproces voor u uit. Zoals bijvoorbeeld het inscannen van uw archief. Het scannen van uw archief kan op twee manieren: met behulp van bulkscanning van documenten achteraf (conversie) of met behulp van ons eigen systeem ‘Mijnarchief’. Dit kan tegenwoordig ook bij u op locatie. Van A1 tot bouwtekening. 

Het digitaliseren van uw archief wordt uiteraard altijd overgelaten aan deskundige medewerkers, die in staat zijn maatwerk te leveren afgestemd op uw specifieke behoefte. Bij Eurofiles hebben wij de veiligheid van uw archief hoog in het vaandel staan. De servers van het digitaal archief van Eurofiles zijn dan ook beveiligd met de nieuwste technieken.

Archief Digitaliseren:

Het digitaliseren van uw archief brengt dus een hoop voordelen met zich mee zoals kosten en ruimtebesparingen. Door het digitaliseren kunt u dan ook overal en altijd bij uw documenten. 

  • Maakt het archief voor iedereen met permissie toegankelijk (het "nieuwe werken")
  • Beperkt verlies door brand en inbraak
  •  "Reboot" uw archief
  • Bespaart circa 20% zoektijd
  • Verhoogt productiviteit
  • Bespaart veel kosten 

NIEUW: WIJ DIGITALISEREN NU OOK BIJ U OP LOCATIE.

De eerste stap voor het digitaliseren van uw archief is dat de papieren archieven ingescant worden. Na het scannen van het archief zorgt Eurofiles er voor dat uw archief gemakkelijk benaderd en beheerd kan worden. Tijdens het proces van het digitaliseren van uw archief houden we de kosten en de opbrengsten steeds in het oog. Het proces begint dan ook met het vaststellen wat binnen uw organisatie essentieel is voor een goedwerkende informatievoorziening.

Wilt u meer weten van de mogelijkheden omtrent een digitaal archief of digitaal archiveren dan gaan wij graag met u in gesprek hierover. Neem gerust contact met ons op, wij geven u altijd binnen 24 uur een reactie.

Contact