Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Ondersteuning bij uw archiefbeheer

Een goed en beheersbaar archief creĆ«ren en onderhouden is niet altijd even gemakkelijk. De diensten en services van Eurofiles helpen u hierbij. Wij komen bij u langs om u te ondersteunen met de bewerking van uw archief.

Beheer van uw archiefruimte

De toegankelijkheid van iedere vorm van opslag wordt ondersteund door Mijnarchief. Via dit online systeem met beveiligde toegang heeft u 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot uw eigen archief, waar ook ter wereld. Het systeem stelt u daarnaast in staat om alleen dat te bewaren wat noodzakelijk is voor uw bedrijfsvoering of conform de wettelijke bepalingen. Zo:

  • Bewaart u nooit teveel.
  • Bespaart u kosten op uw archiefopslag.
  • Bespaart u tijd en kosten in het vinden van de juiste informatie.
  • Is het archief toegankelijk voor een ieder met voldoende rechten.

Archiefbeheer door Eurofiles

Wat voor dossiers, documenten of stukken u ook wilt opslaan, u kunt de opslag en het beheer van uw archiefruimte met een gerust hart aan ons overlaten. Ongeacht in welk deel van het land uw bedrijf zich bevindt. Eurofiles heeft meerdere locaties in Nederland en buitenland, en is dus altijd dicht bij u in de buurt. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden omtrent archiefbeheer.

Contact

Opslag en beheer van uw archief

Archieven kosten ruimte, tijd en geld. Als hier gebrek aan is of als het gewoon voordeliger en efficiënter moet, dan biedt Eurofiles een rendabele en effectieve oplossing wat betreft de opslag van uw archief. Opslag van uw archief en het documentbeheer kan vanuit verschillende locaties in Nederland.

Uw archief en Eurofiles is altijd in uw nabijheid.
Onze opslagmogelijkheden kenmerken zich door diversiteit in kwaliteitsniveaus.

  • Low-range = low cost; Eenvoudige pallet/containeropslag
  • Medium range; Geconditioneerde en gestandaardiseerde opslag van uw archief in dozen
  • Dynamic range; Geconditioneerd Actief en dynamisch documentbeheer op dossierniveau
  • High range; Zwaar geconditioneerde en klimatologische opslag o.a. voor historische archieven en kwalitatief hoogwaarden documenten (ook geschikt voor kunstopslag)

Voor elke wijze van opslag gelden uitgebreide veiligheidsvoorzieningen tegen braak en brand.

Documentbeheer vergemakkelijkt.
De toegankelijkheid van elke vorm van opslag wordt ondersteund door onze webbased applicatie “Mijnarchief.info”. Via dit systeem met beveiligde toegang heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de opslag van uw eigen archief waar ook ter wereld.

Het systeem stelt u in staat om slechts te bewaren wat noodzakelijk is voor uw bedrijfsvoering of conform de wettelijke bepalingen. U bewaard en betaald nooit te veel voor de opslag van uw archief.

Transportservice en ondersteuning
Onze transportservice zorgt ervoor dat uw documenten geleverd of opgehaald worden wanneer u dat wilt.

Fysieke bescheiden bezorgen wij desgewenst binnen een met u afgesproken tijd op uw bureau. Nieuwe archiefstukken kunnen snel en efficiënt aan uw bestand worden toegevoegd.

Het is mogelijk om een deel van de ondersteuning bij u op locatie uit te voeren in samenhang met opslag en documentbeheer op één of meerdere van onze locaties. In dat geval wordt het totale ondersteuningproces rond archiefbeheer door Eurofiles uit handen genomen, zodat u zich kan concentreren op uw eigen business.