Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Archiefopslag bij Eurofiles

Voor iedere archiefopslag optie hanteren wij uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. De opslagruimtes voldoen aan de eisen om u zeker te stellen dat uw archief veilig is. Deze ruimtes zijn dan ook beschermd tegen inbraak, brand, maar ook tegen vocht, temperatuurverschillen en ongedierte.

Hierdoor zijn de ruimtes van Eurofiles ook geschikt voor de opslag van kunst of historische documenten. Naast alle wettelijke eisen voorschriften voor de vertrouwelijke documenten nemen wij ook branche specifieke richtlijnen voor de veiligheid van documenten in acht. Zo hebben we ook speciale archiefbunkers die van de strengste voorzorgsmaatregelen zijn voorzien. Naast Archiefopslag biedt Eurofiles u eventueel ook ondersteuning bij het verhuizen van uw archief

Onze opslagruimtes

En als u wilt, nemen we u zelfs de complete archiefopslag, inclusief het archiefbeheer uit handen. U kunt hierbij kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Low-range = low cost: eenvoudige pallet/containeropslag.
  • Medium range: geconditioneerde en gestandaardiseerde opslag van uw archief in dozen.
  • Dynamic range: geconditioneerd actief en dynamisch documentbeheer op dossierniveau.
  • High range: zwaar geconditioneerde en klimatologische opslag, onder andere voor historische archieven, kwalitatief hoogwaardige documenten en kunstopslag.

Uiteraard hanteren wij altijd een concurrerend tarief.

Hoe duur is het?

Voor 100 mtr1 archief gemiddeld €17,50,- per week. Daar passen ca. 5000 dikkere dossiers in. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor de verwerking van uw archief hebben wij alle tijd. Wat voor dossiers, documenten of stukken u ook wilt opslaan, u kunt de archiefopslag en het beheer van uw archiefruimte met een gerust hart aan ons overlaten. Ongeacht in welk deel van het land uw bedrijf zich bevindt. Eurofiles heeft meerdere locaties in Nederland, en is dus altijd dicht bij u in de buurt. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

Contact