Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Archiefvernietiging door Eurofiles volgens ISO normering

Archiefopslag is meer dan een opeenstapeling van documenten en dossiers. Een goed opgebouwd en beheerd archief houdt al vanaf het begin rekening met de bewaartermijn van documenten en dossiers. Want niet alle stukken hoeven voor altijd bewaard te blijven. Eurofiles helpt u bij het maken van de juiste archiefselectie en zorgt ervoor dat dit in de toekomst eenvoudig herhaald kan worden. Daarnaast nemen wij u de afvoer en het vernietigen van uw archief uit handen, zodat u zich met uw dagelijkse bedrijfsvoering kunt bezighouden. 

Archiefselectie en archiefvernietiging

Bij het beheren van archieven gaan vaak veel zaken fout. Dossiers worden bijvoorbeeld niet goed ontsloten met behulp van indicaties voor de bewaarperiode, waardoor de archiefvernietiging niet efficiënt verloopt. Ook kan het zijn dat u simpelweg niet toekomt aan archiefselectie, waardoor stukken en dossiers onnodig lang bewaard blijven. De oplossingen van Eurofiles bieden uitkomst.

Eurofiles ondersteunt u met een efficiënte werkwijze. Wij zorgen voor de selectie van uw archief, met behulp van onze webbased applicatie. Hierin wordt per dossier de bewaartermijn opgenomen. Het systeem biedt de mogelijkheid regelmatig lijsten uit te draaien van uw dossiers en hun bewaartermijn. Zo ziet u in een oogopslag welke dossiers en stukken kunnen worden vernietigd.

 Archiefvernietiging:

  • Voorkomt onnodige kosten voor te langdurige opslag van uw archief.
  • Verhoogt het efficiëntie niveau en de overzichtelijkheid van uw archief.
  • Bespaart ruimte door onnodige documenten te vernietigen.
  • Voorkomt overbodige investeringen.

Archief correct vernietigen

In bedrijven en instellingen zijn veel documenten privacygevoelig, ook al hebben ze voor een bedrijf weinig waarde meer. Toch moet veel van deze archieven discreet en grondig worden vernietigd. Eurofiles is gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke documentatie zodat totale geheimhouding gegarandeerd kan worden.

Het archief wordt onder toezicht, beveiligd en geheel volgens de geldende normen vernietigd door een speciaal bedrijf dat deel uitmaakt van de Eurofiles-groep en voldoet aan alle normeringen ISO, CA+ en NAID AAA. Heeft u documenten bij u thuis of op kantoor opgeslagen? Ook dan kunt u gebruikmaken van archiefselectie en archiefvernietiging door Eurofiles. Bent u benieuwd naar de kosten voor het vernietigen van uw archief? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Contact