Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Archiefverhuizing: De verhuizing van uw archief in goede handen

Gaat uw bedrijf verhuizen? Dan staat u aan de vooravond van een enorme klus. Vooral als u ook een (groot) archief heeft, kan de verhuizing veel tijd in beslag nemen. Laat uw archiefverhuizing daarom over aan Eurofiles. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw documenten en dossiers veilig en zorgvuldig naar de nieuwe locatie over te hevelen.

Onze aanpak in archiefverhuizing

Bij het verhuizen van uw archief werken we volgens een gedegen stappenplan. Eerst brengen we uw complete archief in kaart: om wat voor dossiers en documenten gaat het? Hoe groot is uw archief? Vervolgens worden alle dossiers en documenten verpakt met inachtneming van de huidige ordening systematiek. Moet het archief eerst worden opgeschoond of ingericht? Ook dat nemen we u uit handen.

Eurofiles is mede onderdeel van een professionele verhuisorganisatie met kennis en gecombineerd meer dan 200 jaar ervaring. Een opslag- en verhuisbedrijf en gecertificeerd voor o.a.:

  • PPV (Professioneel project verhuizer)
  • ISO 15001
  • ISO9001
  • VCA
  • Erkende verhuizer met een klantenwaardering van 8,8 

Het kan zijn dat u zelf niet over de ruimte beschikt om het archief te herordenen. In dat geval brengen we uw archief over naar één van de Eurofiles-locaties, waar we aan de slag gaan met de archiefbewerking. Vervolgens verhuizen we al uw archieven over naar uw eigen nieuwe kantoor. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid uw archief permanent op te slaan op een van onze locaties.

Contact