Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Interim personeel en detachering voor uw archiefbeleid

Archieven zijn van groot belang voor veel organisaties. Helaas zijn veel bedrijfs- of overheidsarchieven niet op orde. Het opschonen en herinrichten van een archief gaat gepaard met veel tijd en moeite. Eurofiles is u graag van dienst bij het klaren van deze klus. Onze professionele en ervaren medewerkers ondersteunen u op alle niveaus. Zo zetten we bij zowel de profit- als de non-profitsector mensen in die qua opleiding en ervaring volledig aansluiten op uw wensen en eisen.

Eurofiles: jarenlange ervaring in vak

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen? Staat er een reorganisatie voor de deur? Of wilt u hulp bij het opnieuw herinrichten of digitaliseren van uw archief? De experts van Eurofiles helpen u graag. Wij zetten interim personeel in uw organisatie in op verschillende projecten.

Denkt u hierbij aan het wegwerken van achterstanden, het invoeren van nieuwe structuren of werkwijzen, het invullen van openstaande vacatures of het volledig uitvoeren van archiveringsprojecten. Al onze medewerkers zijn uitstekend geschoold in diverse disciplines en zo ook geschikt voor het (tijdelijk) vervangen of uitbreiden van gespecialiseerd personeel die werkzaam zijn op een van de facetten van uw archief. 

Vraag direct naar de mogelijkheden

De door ons gehanteerde contractvormen zijn altijd toegesneden op uw specifieke behoefte en situatie. Zo garanderen wij u dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wilt u meer informatie over de inzet van interim personeel of detacheringsmogelijkheden? Stel uw vraag online en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contact