Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Mijnarchief: het digitaal archiefsysteem voor al uw digitaal archiefbeheer

Naast procedures, werkwijze en materialen wordt het hart van het archiefbeheer gevormd door het juiste systeem. Eurofiles heeft hiervoor speciale software voor documentbeheer ontwikkeld tw: Mijnarchief. Hierin kan het beheer van uw papieren of digitale archief eenvoudig worden geregeld. Mijnarchief is niet alleen bruikbaar voor archieven die op onze locaties zijn opgeslagen, maar kan ook gebruikt worden als u een eigen archiefruimte heeft. Dit beveiligde digitale archiveringssysteem is toepasbaar voor papieren en digitale archieven. Dit archiveringssysteem is de beste oplossing om uw documenten digitaal te archiveren. Probeer het nu 3 maanden gratis!

Digitaal documentbeheer met Mijnarchief: eenvoudig van opzet, groots in gebruik

Mijnarchief is een eenvoudig opgezet digitaal archiefsysteem. Tegelijkertijd biedt het u wel een keur aan mogelijkheden op het gebied van archiefbeheer zoals onder andere:

Eenvoudig en overzichtelijk beheer van uw digitale archief.
Beheer van uw fysieke archief op uw eigen locatie, of op één van de 12 Eurofiles locaties met ons digitaal archiveringsysteem.
Digitaal archief software die u helpt overbodige bestanden te selecteren en uw archief schoon te houden.
Op ieder gewenst  moment dossiers en documenten afroepen en bij u op locatie laten bezorgen of digitaal scan- on-demand laten toevoegen aan uw eigen Mijnarchief database.
Nieuwe bestanden toevoegen op dusdanige wijze dat uw archief goed geordend blijft.

En er is nog veel meer mogelijk met Mijnarchief. Bovendien heeft u naast de online applicatie geen aparte digitale archivering software nodig. Een goed werkende internetverbinding is voldoende, ongeacht de browser die u gebruikt. Uiteraard is Mijnarchief een gesloten en beveiligd digitaal archiefsysteem dat alleen toegankelijk is met de juiste inloggegevens. Uw gegevens zijn dus alleen zichtbaar voor u en de door u geautoriseerde personen. 

De mogelijkheden omtrent archiefbeheer met een digitaal archiefsysteem

Mijnarchief ondersteunt het lokaliseren van archieven, dossiers en zelfs afzonderlijke (gescande) documenten. Wanneer u gebruikmaakt van de digitale archivering software; Mijnarchief, heeft u 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot uw archief, waar ook ter wereld. Conversie van bestanden en aansluiting op uw eigen systemen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Hierdoor wordt uw archief een integraal onderdeel van uw werkproces. 

Vraag vrijblijvend onze demo-link aan

Om van onze digitale archief software gebruik te kunnen maken, abonneert u zich op Mijnarchief. Bent u benieuwd of Mijnarchief ook uitkomst biedt in uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo-link aan. Zo kunt u kennismaken met deze slimme applicatie en zelf ervaren hoe eenvoudig dit digitale archiefsysteem voor u werkt. Wij informeren u daarnaast graag over de mogelijkheden van het op maat maken van Mijnarchief, afgestemd op uw specifieke wensen, conversie van bestanden en de koppeling met bestaande systemen. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Contact