Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

 

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze productie voeren we dan ook uit volgens de ISO gestelde eisen. We houden in al onze werkzaamheden altijd rekening met het milieu. Of het nu gaat om het transport van A naar B of het vernietigen van documenten.

Net als vele bedrijven houdt ook Eurofiles B.V. zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ook wij willen een bijdrage leveren aan het socialer en duurzamer maken van de wereld om ons heen. Wij richten ons op de drie belangrijke onderdelen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen tw:

People, Planet en Profit.

Planet:
Zo wordt afval gescheiden, geregistreerd en door gecertificeerde bedrijven afgevoerd.

Bij aanschaf van werkmateriaal worden alleen die bedrijven geselecteerd die koploper zijn op het gebied van de meest recente en milieu besparende technieken.

De nieuwe kledinglijn die in gebruik genomen gaat worden voldoet aan de Fairwear Foundation Condities, waarmee aangetoond wordt dat tijdens het voortbrengingsproces fundamentele mensenrechten worden gerespecteerd.

Onze transportmiddelen voldoen aan de hoogste NEN (6) - norm qua Co-2 uitstoot.

.

People:
Op personele vlak zijn integriteit, arbeidsparticipatie (een divers personeelsbestand), gezondheid en gewoon belangstelling voor niet werkgerelateerde zaken, factoren waarmee Eurofiles zich onderscheidt.

Profilt:

Profit is nodig voor investeringen in nieuwe ontwikkelingen om zo te kunnen blijven werken aan een optimale dienstverlening. 

Het printen van papieren beperken wij zoveel als mogelijk. Maar daar waar toch geprint moet worden, gebeurt dit voornamelijk dubbelzijdig.

Onze archiefdozen zijn allen gefabriceerd van recycled materiaal Daarnaast werken wij met vaste, gecertificeerde partners samen in het documentatieproces en vernietigingsproces. We vertrouwen op deze samenwerkingen om samen in het productieproces ons in te spannen voor een verbetering van het milieu..