Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Eurofiles B.V. is uw ervaren expert o.a. voor:

Onze diensten

Overheid en Publieke sector

De regelgeving van documentenbeheer in de overheidssector worden steeds strenger en ingewikkelder. Hoewel DigiD vaak de oplossing is aan de buitenkant, is er achter de schermen vaak nog  sprake van een hele verzameling dossiers die bewaard moeten blijven. Hierdoor kan men het overzicht kwijtraken en ontstaat er gebrek aan ruimte. En dit terwijl de overheid de informatievoorziening juist toegankelijker wil maken en versnellen. 
Hoewel het beheer en toegankelijk maken van informatie een kerntaak is binnen deze sector, moeten aan veel eisen worden voldaan voordat een archief in beheer genomen kan worden. Daarnaast spelen de eisen voor kostenefficiënte oplossingen steeds hoger op. Documentatie moet aan strenge privacy eisen voldoen waarbij het archief wel 24/7 opgeroepen kan worden.
Bij Eurofiles kunt u erop vertrouwen dat wij de stroomlijning van informatiebeheer en documentatiebeheer met zorg behandelen waarbij er rekening wordt gehouden met de strenge eisen uit deze markt.  
Eurofiles kan voor u het gehele beheer van documentatie en archief op zich nemen. Wij kunnen u van dienst zijn als het gaat om archiefopslag, digitaliseren, archiefverhuizing of archiefvernietiging. Met onze tools en software kunnen wij uw documentatie op een veilige en efficiënte manier beheren, zodat uw archief 24/7 op te roepen is. Dit leidt ertoe dat informatievoorzieningen worden versneld, kosten worden gedrukt, ruimte besparend is en de informatie volgens de wettelijke eisen worden opgeslagen zodat privacy wordt gewaarborgd.