Ons telefoonnummer is:

+31(0)10-2344319

Waarom Eurofiles?

Eurofiles staat in de veranderende digitale wereld niet onverschillig en afwachtend langs de zijlijn. Het papierloze kantoor en het snel delen van informatie en gegevens is aan de orde van de dag. We werken en leven derhalve in een hybride tijdperk. Soms is digitaal de oplossing en soms fysiek/papier of een combinatie daarvan. Eurofiles biedt en ontwikkelt oplossingen om binnen 1 systeem zowel fysiek als digitaal archief te kunnen ontsluiten en beheren. Dit creƫert een mogelijkheid voor klanten om in eigen tempo over te gaan van een papieren naar een digitale omgeving, waarbij het wordt gekenmerkt door duidelijkheid en simpelheid.

Bij Eurofiles helpen we u graag op alle niveaus van archiefbeheer. Wij denken graag met u mee als het gaat om archiefbewerking, archiefverhuizing of het digitaliseren van uw archief. 

 Als klant zijnde kunt u ervan uit gaan dat ons advies geen eenmalige actie is, maar dat we actief blijven meedenken als het gaat om efficiency en kosten- en ruimtebesparingen op het gebied van archiefbeheer binnen uw bedrijf. We proberen altijd de beste oplossingen te zoeken. Eurofiles biedt dan ook hoogwaardige consultancy en klantenservice aan op het gebied van archiefbeheer. Eurofiles werkt op al haar locaties met dezelfde protocollen en werkwijze die worden ondersteund door haar eigen centrale online applicatie Mijnarchief/Yourarchive.